Kompania jone posedon staf Profesional,me pervoje shume vjeçare te cilet kane punuar me vite te tera ne Shtetet Europiane,si:  Slloveni,Gjermani,Zvicer.

SHKODRA kryen projektimin dhe ndertimin e objekteve Banuese me standarde Europiane.

Bashkepunojme me Arkitekt te njohur me te cilet mund te konsultohemi per plotesimin e kerkesave te Investitorit.

Ne kemi zgjidhje dhe ide per Shtepine tuaj.


  • Print
  • Share
    • Recommend