Familja Shkodra eshte marre me ndertim te Objekteve Banuese qysh ne kohen e viteve 70-ta,por si Kompani eshte themeluar ne vitin 1993.
Me vone pos Projektimit dhe ndertimit te Objekteve filloi te mirrej edhe me Shitje te Materialeve Ndertimore.
Ne vitin 2001 hapet Punetoria per Prodhim te Dyerve-Dritareve nga Plastika.Por vite me vone Kompania filloi te zhvillohej dhe te investoje edhe me shume.
Dhe keshtu filloi Bashkepunimi me Kompanine me te madhe ne Europe ''REHAU'' per qellim qe produktet tona te jene me kualitet dhe afatgjatë.
Me rritjen e kërkesave te Klienteve tane ne vitin 2011 hapet Fabrika per Dyer Dritare me Makineri me te persosur ne Rajon,ku gjithcka qe punohet te jete e Perfeksionuar dhe me Standard te larte Europian.
Ne duam qe Klientet tane te jene te kenaqur me Punen dhe Kualitetet qe ne ju ofrojme ne dispozicion,per nje investim te duhur.

  • Print
  • Share
    • Recommend