Shkodra
Shkodra
Shkodra
Shkodra

Dritare
Dritare që shfaqen në pjesën e jashtme, por edhe brenda, dhe jo vetëm në mesin aspektet e projektimit. Izolim zhurme dhe temperature luajnë në këtë kontekst është aq e rëndësishme sa ndjenja e sigurisë që ne mund të ofrojmë klientëve tanë eshte e certifikuar nderkombetarisht.
Dritaret dhe dyert nuk janë ndonjë produkt që mund të rinovohen pas dy vjetësh. Ata duhet të zgjasin për dekada të tëra atë që ata premtojnë.

Klientët tanë përfitojnë nga një mbështetje kompetente ,Prej këshillave të produktit në ekspozitën tonë dhe të kuotimit të pranimit përfundimtar.Një person fiks kontakti kujdeset nga një pikë teknike dhe komerciale per Klientin tone.
Ekipi ynë i instalimit të kualifikuar dhe stafi i shërbimit siguron se produktet e porositura në sallën ekspozite tonë bindë objektin e konsumatorit.

Dizajn
Përveç dritaren te bardha te njohura.Dritaret plastike Rehau mban gati një varg prej më shumë se 50 ngjyrave për dizajn dritare individuale për klientët e saj. Nga dritarja e kuqe deri ne dru te vërtetë. Mundësitë e projektimit janë pothuajse të pafund.

Dera e Hyrjes
Dera e parë është një hap kyç në konceptin e projektimit të çdo shtëpie. Të ftuarit e parë marrin pershtypjen kur ata janë duke pritur në frontin e deres se hyrjes. Dyert Moderne jo vetem qe jane per çështje sigurie por edhe per funksionaliet Estetik.Kërkesa në rritje siguron që dyert më shumë dhe më të sofistikuara me zhvillimet e reja të tilla si panelet derë te llojllojshme.
Pronarët e apartamenteve mund të kombinohen me korniza individuale dhe të luajë me variacione të shumta të qelqit dhe ngjyrave.Prirja është Derë ekskluzive me INOX te pandryshkur dhe ngjyra të llojllojshme me Ilustrime te ndryshme Dekorative.

Izolimi
Izolimi i Dritareve duhet te jete gjithmone ne nivel Normativ per Ruajtje te Temperatures por edhe per Mos-djersitje te Qelqit.
Izolimi Dritare-Muri behet me Trakat Izoluese qe sherbejne per mos Kondensim dhe Mbrojtje te temperatures se Dritareve gjate Stineve.

Mekanizmi
MACO është prodhuesi kryesor për Mekanizem te dyerve dhe dritareve ne bote. Me nje eksperiencë per projektim dhe prodhim mbi 60 vjeqare. Ku eshte investuar shumë ne hulumtuimin dhe zhvillimin e produkteve te cilësisësë se larte, Dhe prodhon ne vit më shumë se 2 miliard komponente.
  • Print
  • Share
    • Recommend